Glasbewassing door “Cleaning Partners NL

“Als het echt streep loos moet zijn”

GLASBEWASSING | Cleaning Partners Nederland

Wij wassen uw ramen zowel binnen als buiten. Om uw ramen aan de buitenzijde, ook op grote hoogte, weer streeploos schoon te krijgen, maken wij gebruik maken van twee technieken. Op de klassieke manier vanuit een hoogwerker óf via telescopische glasbewassing, ook vanuit een hoogwerker.


Telescopische glasbewassing

Telescopische glasbewassing is mogelijk tot een hoogte van 27 meter.

Het werkt als volgt:

Door middel van een borstel op een telescoopstok borstelen en spoelen we de ramen, inclusief omlijstingen, schoon. Het water dat hierbij wordt gebruikt is gedemineraliseerd water. Dit pure water heeft een reinigende werking, hierdoor hoeft er dan ook geen reinigingsmiddel toegevoegd te worden. Doordat er goed gespoeld wordt, wordt al het vuil op de ramen en de kozijnen gelijk verwijderd. Het pure gedemineraliseerde water hoeft dan ook niet meer met een wisser van het raam te worden verwijderd. Het droogt streeploos op.


Voordelen van telescoopglasbewassing?

Milieuvriendelijk omdat we zonder reinigingsmiddelen werken, minder snelle vervuiling en dus een langer schoon resultaat, en tot slot: vlek- en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht.


Goed om te weten

De eerste keer dat telescoopglasbewassing wordt toegepast is altijd kwalitatief minder dan de daarop volgende keren. Waarom? Omdat de ramen, kozijnen en roosters over de jaren heen veel vuil hebben opgepakt. Ook bevat alles nog de achtergebleven zeepresten van de voorgaande wasbeurten. Dit is helaas niet in één beurt schoon te maken, maar geloof ons, de keer erna weet u niet wat u ziet.


VRIJBLIJVENDE OFFERTE

ANDERE DIENSTEN | Cleaning Partners Nederland

Cleaning Partners Nederland is ook gespecialiseerd in Gevelreiniging, Hogedrukreiniging, Damwandreiniging enz.

Indien u hier meer informatie wenst dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0162 – 450 330 of een mail sturen naar info@cleaningpartnersnederland.nl

0162 – 450 330