Hogedrukreiniging

“Voor het verwijderen van aanslag, kauwgom, graffiti en zwerfvuil”

Hogedrukreiniging | Cleaning Partners Nederland

Zorgen aanslag, verwering, vuil of ongewenste graffiti er voor dat uw galerij niet meer de gewenste uitstraling heeft? Dan hebben wij de oplossing. Hogedrukreiniging is namelijk een techniek die vaak wordt toepast als handmatig reinigen geen optie is. Niet bij het reinigen van galerijen overigens, ook voor inritten, betonnen damwanden, hardhouten vlonders en betonnen of stalen noodtrappen is het dé oplossing.

Onze hogedrukreiniger heeft een bereik tot 500 bar in combinatie met een temperatuur tot 100° Celsius. Desgewenst kan er bij de hogedrukreiniging ook gebruik gemaakt worden van een reinigingsmiddel.


Beton reiniging

Het reiningen van beton binnen of buiten is tegenwoordig belangrijk, beton wordt in de loop van tijd vies en beton buiten wordt groen en glad. Dus het reinigen van beton is geen overbodige luxe. Beton is duurzaam en slijtvast, maar niet zelfreinigend.

Cleaning Partners Nederland levert deze dienst al jaren aan, zowel aan bedrijven als consumenten. Met name doen wij beton reiniging voor showrooms, entrees, hallen, magazijnen.


Straatreiniging d.m.v. hogedruk reiniging

Hogedrukreiniging wordt ook vaak uitgevoerd voor het reinigen van bestrating. Wij bieden deze dienst op meerdere manieren aan, zo kunnen wij het reiningen van u straat uitvoeren met een borstel, stoom en veeg apparatuur.

Zo kunnen wij aanslag, kauwgom, graffiti, zwervuil en andere verontreiniging gemakkelijk verwijderen waardoor u straatwerk als nieuw is.

Ook bieden wij hiervoor een jaarlijks abonnement aan tegen lage tarieven en ont zorgen u van de vuiligheid van u straatwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?


VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Meer informatie over deze dienst of andere dienste van Cleaning Partners Nederland?
Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte

0162 – 450 330