OFFERTE AANVRAGEN EN BINNEN 1 DAG EEN OFFERTE

AANVRAGEN OFFERTE

Indien u interesse heeft in één of meerdere diensten van ons, kunt u in onderstaand formulier uw gegevens invullen. We nemen vervolgens zo snel mogelijk met u contact op.

Uiteraard kunt u ook telefonisch een schoonmaak offerte aanvragen.
Cleaning Partners Nederland is te bereiken op het telefoonnummer 0162 – 450 330.

Aanvraag schoonmaak offerte


Een schoon kantoor is heel belangrijk voor een gezond bedrijf. Daarom doen jullie dit niet zelf, maar laat je het liever aan goede professionals over. Maar wat zijn eigenlijk gangbare schoonmaaktarieven?

Kosten schoonmaakbedrijf per uur of per vierkante meter
De kosten voor een schoonmaakbedrijf zijn afhankelijk van twee zaken: werkt het schoonmaakbedrijf met prijzen per uur of per vierkante meter? Bij beide moet het schoonmaakbedrijf wel weten hoe groot het pand is dat ze komen schoonmaken. Vervolgens kan je een schoonmaak offerte krijgen voor het ingeschatte aantal uren dat er voor de reiniging nodig is. Ook is het mogelijk om per vierkante centimeter te betalen.

Dit is bijvoorbeeld heel gangbaar bij het schoonmaken van zeer grote of juist kleinere ruimtes, zoals een trappenhuis. Of de schoonmaaktarieven per uur of per vierkante meter worden berekend, wordt altijd netjes aangegeven in de schoonmaak offerte. Het kan overigens ook zo zijn dat naast een prijs per vierkante meter, je nog een los starttarief betaalt voor het schoonmaken.


Schoonmaakbedrijf prijzen nader bekeken
Er zijn verschillende factoren die mede bepalen wat het uurtarief is van een schoonmaakbedrijf.

  1. de frequentie van schoonmaken Dagelijks, wekelijks of slechts een keer per jaar: de schoonmaakfrequentie bepaalt mede het uurtarief. Het tarief voor een eenmalige schoonmaak ligt soms iets hoger dan bijvoorbeeld voor een wekelijks schoonmaakbeurt.
  2. De te reinigen oppervlakte van het pand Hoe meer vierkante meters, hoe meer tijd er in het werk gaat zitten. Dit wordt meegenomen in de uurprijs.
  3. Hoeveel mensen er nodig zijn voor het reinigen van het pand Deze factor hangt ook al snel samen met vorige factor. Hoe groter het kantoor is, des te meer mensen er nodig zijn om in een kortere tijd alles spic en span achter te laten. Een schoonmaakploeg kost uiteraard meer dan een enkele schoonmaker.
  4. De kosten voor schoonmaakmiddelen en dergelijke Zijn er al middelen in huis om mee schoon te maken? Of moet het schoonmaakbedrijf zelf zijn apparaten en reinigingsmiddelen meenemen? Dit is belangrijk, want materiaalkosten worden vaak ook meegenomen in het uurtarief.

Gemiddeld tarief schoonmaakbedrijf

Hoewel verschillende schoonmaakbedrijven andere schoonmaaktarieven hanteren, is een gemiddeld tarief van een schoonmaakbedrijf zeker te berekenen. De schoonmaakbedrijf prijzen verschillen echter wel weer per soort schoonmaaktaak. Als gemiddeld tarief van een schoonmaakbedrijf kan je rekening houden met 16 tot en met 30 euro per uur. Dit is vaak het tarief voor een eenmalige schoonmaakbeurt.

Maar voor je bedrijf heb je vast een schoonmaakbedrijf meerdere malen nodig om alles netjes en schoon te houden. Veel schoonmaakbedrijven werken met kortingen, als ze meerdere malen per week komen schoonmaken. Zo daalt het uurtarief al snel naar een gemiddeld schoonmaaktarief van 16 tot 18 euro per uur, wanneer een bedrijf vier keer per week langs komt.


BTW tarief op schoonmaaktarieven
Het schoonmaken van woningen valt onder het lage BTW tarief van 9%. We hebben het dan over een schoonmaker die je op particuliere wijze inhuurt. Over de zakelijke kosten van een schoonmaakbedrijf wordt juist gewerkt met het hoge BTW tarief van 21%. Schoonmaak offertes van een schoonmaakbedrijf en de schoonmaakbedrijf prijzen zijn vaak gebaseerd op het tarief zonder BTW. Houdt hier rekening mee, wanneer je schoonmaak offertes opvraagt en leest.

Het BTW tarief van 21% geldt overigens op alle zakelijke schoonmaaktaken, dus ook op het reinigen van galerijen, trappenhuizen, liften en de buitenkant van woningen.

0162 – 450 330