Schoonmaakbedrijf en corona

Schoonmaakbedrijf en corona

Sinds de slimme lockdown door het coronavirus leven we in een onzekere tijd. Het dagelijks leven is zo goed als stil komen te liggen, evenementen en restaurants gaan niet door of open en diverse projecten worden stopgezet. Veel mensen werken vanaf huis of met de nodige afstand. De schoonmaak- en onderhoudbranche bewijst echter zijn waarde en draait nog volop.

Juist in deze tijd is het heel belangrijk dat kantoren, bedrijfspanden hygiënisch worden onderhouden. Corona of niet: je kunt onze diensten gewoon inzetten. Uiteraard houden we rekening met het virus en treffen we voorzorgsmaatregelen voor onze medewerkers.

Een schone werkplek met corona

Een schone werkplek bewijst vooral in deze tijd zijn waarde. Hoe het virus zich precies verspreid is nog niet zeker, toch zijn er al verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen die we nu overal terugzien. Die zijn niet alleen bedoeld het om het virus niet verder te laten verspreiden, maar ook mensen extra beschermen. Bijvoorbeeld het niet meer schudden van handen, ontsmetten van oppervlakken met desinfectiemiddel of het vermijden van groepscontact. Wij als professioneel dragen graag bij aan een schone werkplek door middel van een professionele aanpak, reinigingsmiddelen en speciale schoonmaakplanningen.

Schoonmaker is een cruciaal beroep

Logisch dan ook dat schoonmakers en de schoonmaakbranche op de landelijke lijst van Cruciale Beroepen is geplaatst. Waar scholen sluiten, bedrijven de productie verminderen en ziekenhuizen voller stromen, gaat het schoonmaakwerk onverminderd door. Het inschakelen van een schoonmaakbedrijf helpt jou en je bedrijf om het virus verder in te dammen. Anderzijds is het, nu het misschien een wat rustigere periode is geworden, tijd om je bedrijfsruimte of kantoorcomplex eens flink onder handen te nemen. Ook dan ben je bij Cleaning Partners Nederland op de juiste plek!

Extra service

Naast het regelmatige schoonmaakwerk dat wekelijks of dagelijks gebeurt (denk aan het sanitair, vloeren, afstoffen en afdoen van hand- of deurgrepen), kun je ons ook inschakelen voor meer specifiekere schoonmaakwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een grondige gevelreiniging of het wassen van je ramen. Juist deze bijzondere tijd biedt ook weer kansen voor jou als ondernemer. Kansen om werk wat anders nauwelijks gebeurt toch op te pakken en uit te laten voeren. Ook voor een industriële reiniging of het onderhouden van je vloeren kun je onze professionele schoonmakers inschakelen!

Meer weten over onze diensten

Wil jij het schoonmaakonderhoud van jouw bedrijf, kantoor of werkplaats op een grondige, professionele manier laten uitvoeren? Cleaning Partners Nederland helpt je graag een handje. Alle voorzorgsmaatregelen in acht nemend, kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Heb je interesse in onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij horen graag wat we voor je mogen betekenen, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan!

0162 – 450 330